Beauty news Design

Όταν τα αρωματικά κεριά μας υπόσχονται ένα τέλειο φθινοπωρινό σκηνικό..

Τα αρωματικά κεριά δεν αποτελούν απλώς την τέλεια επιλογή για το φθινοπωρινή διακόσμηση του σπιτιού. Μας φτιάχνουν την διάθεση, βοηθούν στη συγκέντρωση και δημιουργούν ένα σκηνικό χαλάρωσης. Η διακόσμηση του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού χώρου, είναι μια πολύ αγαπημένη συνήθεια για τους περισσότερους ανθρώπους. Τοποθετήστε κεριά σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας και δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα ρομαντισμού και χαλάρωσης.

Χρησιμοποιώντας διαφορά διακοσμητικά στοιχεία μπορούμε να πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε! Με τη βοήθεια αποξηραμένων φύλλων ή ξύλινων κλαδιών διακοσμήστε τα απλά αρωματικά κεριά. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας για διαφορετικούς τρόπους, χρησιμοποιώντας κεριά με διάφορα σχήματα και μεγέθη για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ποικιλία.

Τα φυσικά στοιχεία είναι μια όμορφη λύση για να φέρετε τη φύση όσο το δυνατόν πιο κοντά στο σπίτι σας. Συνδυάζοντας ξύλινα αντικείμενα και κλαριά από έλατο φέρνεται πιο κοντά τα Χριστούγεννα.

Όσον αφορά το άρωμά τους… Προτιμήστε αρωματικά κεριά που σας φτιάχνουν τη διάθεση, σας χαλαρώνουν και επιπλέον σας βοηθάνε να συγκεντρωθείτε. Βεβαιωθείτε ότι το άρωμα του κεριού που θα επιλέξετε για το χώρο σας, σας ηρεμεί και δεν γίνεται ενοχλητικό. Σκεφτείτε την όλη διαδικασία σαν να επιλέγετε άρωμα!

Τα αρωματικά κεριά με αιθέριο έλαιο από πορτοκάλι, απομακρύνουν τον αρνητισμό και σε συνδυασμό με αρώματα κανέλλας και γαρίφαλου θα πετύχετε μια φθινοπωρινή ατμόσφαιρα. Σε ένα ρομαντικό δείπνο επιλέξτε άρωμα με ylang ylang, βανίλια ή γιασεμί θα σας χαλαρώσουν και θα ενισχύσουν το κλίμα του ρομαντισμού. Τα κεριά έχουν και πρακτικό αποτέλεσμα στην τραπεζαρία ή την κουζίνα. Επιλέξτε κεριά με άρωμα κέδρο, πορτοκάλι, λεμόνι ή κίτρο που θα διαλύσουν τις μυρωδιές από τα φαγητά..

Τα έντονα, πλούσια αρώματα τους (φρουτώδη, floral ή spicy) θα σε βοηθήσουν τόσο για να ξεκινήσεις την ημέρα σου με θετική διάθεση όσο και για όταν επιστρέψεις στο σπίτι σου από την δουλειά. Οι επιλογές για να διαλέξεις είναι πολλές και κάθε άρωμα έχει τις δικές του ιδιότητες.

Έρευνες έχουν δείξει πως η μυρωδιά του γιασεμιού μπορεί να ηρεμήσει τα νεύρα και να αποβάλλει το στρες, η λεβάντα και η βανίλια να σου προσφέρουν την απαραίτητη χαλάρωση πριν τον ύπνο.

Εγώ λατρεύω τα Yankee Candle γιατί έχουν μεγάλο χρόνο καύσης και καθόλη τη διάρκειά τους αναδύουν ένα υπέροχο άρωμα που συμπληρώνει τέλεια κάθε εσωτερικό χώρο. Τα κεριά περιέχουν υψηλές ποσότητες αρωματικών ελαίων και φυσικών εκχυλισμάτων. Κάθε ένα από τα αρώματα αποτυπώνει πιστά το συστατικό, τον τόπο ή την εμπειρία που το ενέπνευσαν.

Τα προϊόντα αυτής της επωνυμίας είναι δώρα που εκτιμούν όλοι. Αγαπημένη μου σειρά είναι η χριστουγεννιάτικη και τα αρωματικά αυτοκινήτου Yankee Candle.

Σήμερα, η επωνυμία είναι ο δημοφιλέστερος κατασκευαστής αρωματικών κεριών και αρωματικών χώρου. Και όλα ξεκίνησαν από ένα δώρο για τη μητέρα το 1969 όταν ο Mike Kittredge χάρισε στη μητέρα του ένα χειροποίητο διακοσμητικό κερί για τα Χριστούγεννα. Όλοι ενθουσιάστηκαν με το αποτέλεσμα οπότε ο Mike συνέχισε να φτιάχνει κεριά. Χάρη στη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν, μετέφερε την παραγωγή από το γκαράζ του σε ένα παλιό χαρτοποιείο και ίδρυσε την εταιρεία Yankee Candle.

Related Posts

No Comments

Leave a Reply