Beauty news

Aura Botanica από την Kérastase

Αφήστε Ελεύθερη την Αύρα σας και Αποκαλύψτε τη Φυσική Ομορφιά των Μαλλιών σας

Η Kérastase συνεχίζει να αγκαλιάζει την ομορφιά της φύσης. Σήμερα, εμπλουτίζει την παγκοσμίως επιτυχημένη σειρά Aura Botanica με νέα προϊόντα και απόλυτα προσωποποιημένες τελετουργίες, για να μπορεί κάθε γυναίκα να ανακαλύψει την αληθινή φύση των υπέροχων μαλλιών. Το 2017, το λανσάρισμα της Aura Botanica σηματοδότησε μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Ήταν η πρώτη πολυτελής σειρά προϊόντων περιποίησης μαλλιών φυσικής προέλευσης που προσέφερε αποτελεσματικότητα και υπευθυνότητα σε συνδυασμό με μια απολαυστική εμπειρία αισθήσεων. Μια αυθεντική εμπειρία ευεξίας που υποστηρίζεται από περισσότερα από 50 χρόνια τεχνογνωσίας στην πρώτη γραμμή της επιστήμης για την περιποίηση των μαλλιών.

Το 2018, η Kérastase διερευνά ακόμα περισσότερο τις πιο βαθιές και ανεξάντλητες δυνατότητες της φύσης. Κατανοώντας απόλυτα ότι δεν υπάρχει ένα μοναδικό πρότυπο ομορφιάς των μαλλιών, εμπλουτίζει τη σειρά Aura Botanica, και επιλέγει τα πιο αποτελεσματικά συστατικά φυσικής προέλευσης και υπεύθυνης βιώσιμης παραγωγής, για να ικανοποιήσει τις πιο απαιτητικές επιθυμίες των γυναικών για υπέροχα φυσικά μαλλιά. Έτσι δημιουργείται το ολοκαίνουργιο Bain Micellaire Riche που έχει σχεδιαστεί για τα πιο ξηρά & ευαισθητοποιημένα μαλλιά. Και επειδή το styling των μαλλιών είναι καθοριστικό, για να απελευθερώσετε την αύρα σας, η Kérastase προσθέτει ΤΡΙΑ εξειδικευμένα προϊόντα styling που αναδεικνύουν και προστατεύουν τη φυσική ομορφιά των μαλλιών – από τις μεταξένιες άκρες μέχρι τις καλοσχηματισμένες μπούκλες και τους χαλαρούς κυματισμούς για ένα beach εφέ, και από το φυσικό στέγνωμα μέχρι το στέγνωμα με πιστολάκι.

Σήμερα, η Aura Botanica είναι μια πλήρης προσωποποιημένη σειρά οκτώ προϊόντων, τα οποία δρουν σε απόλυτη συνέργεια, για να προσφέρουν μαλλιά ανάλαφρα & λαμπερά με φυσικό άγγιγμα. Η απόλυτη εμπειρία της φύσης ξεκινά από τα ενεργά συστατικά κοινωνικά υπεύθυνης προμήθειας. Κάθε εξατομικευμένη σύνθεση της σειράς Aura Botanica περιέχει κατά μέσο όρο 98% συστατικά φυσικής προέλευσης. Η φύση συνεχίζει να σαγηνεύει με τις πολυτελείς υφές της, τα εκλεπτυσμένα αρώματα, τις ανακυκλώσιμες συσκευασίες και τις προσωποποιημένες τελετουργίες εμπνευσμένες από τα spa ομορφιάς.

Ο κόσμος της αρωματοθεραπείας και ο κόσμος της υψηλής αρωματοποιίας ενώνονται και δημιουργούν τη μοναδική υπογραφή του αρώματος της σειράς Aura Botanica. Η ξυλώδης-λουλουδάτη συμφωνία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τους διάσημους αρωματοποιούς της σχολής αρωματοποιίας MANE ως ένα μίγμα εκλεκτών πρώτων υλών, αιθέριων ελαίων, ρητινοειδών και φυσικών εκχυλισμάτων. Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι η σύνθεση της είναι πάνω από 82% βιοαποδομήσιμη. Ακόμα καλύτερη σχεδίαση, η χαρακτηριστική κεχριμπαρένια κόκκινη συσκευασία της Aura Botanica βελτιστοποιήθηκε σε ό,τι αφορά το βάρος και τα υλικά, χρησιμοποιώντας τουλάχιστον 25% ανακυκλωμένα μεταχειρισμένα υλικά (PCR). Κι αυτό είναι μόνο η αρχή. Το κλασικό Bain Micellaire της Aura Botanica ήταν το πρώτο προϊόν της Kérastase με 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία. Ακόμα και οι οδηγίες του προϊόντος ενσωματώθηκαν στην εξωτερική συσκευασία, ώστε να μειώνεται όσο το δυνατό περισσότερο η επιβάρυνση προς το περιβάλλον.

Τα μαλλιά σας αξίζουν προϊόντα που να αναδεικνύουν τη φυσική τους ομορφιά. Η νέα Aura Botanica είναι μια τελετουργία εμπνευσμένη από τα spa ομορφιάς, από τη διάγνωση μέχρι το styling. Η εμπειρία Aura Botanica στο κομμωτήριο αποκαλύπτει τη φυσική σας αύρα. Χαλαρώνει το πνεύμα και το σώμα σας όσο τελειοποιεί τα μαλλιά σας. Όλα ξεκινούν με μια συζήτηση που επιτρέπει στον κομμωτή να αντιληφθεί τις ανάγκες των μαλλιών σας. Στη συνέχεια, καλείστε να ανακαλύψετε το σαγηνευτικό άρωμα της Aura Botanica που σας ταξιδεύει, καθώς απολαμβάνετε το μασάζ χεριών με το εξαιρετικά δημοφιλές έλαιο Concentr é Essentiel, ένα από τα κύρια προϊόντα της σειράς. Η τελετουργία ευεξίας συνεχίζεται από την πρώτη εξατομικευμένη θεραπεία στο λουτήρα μέχρι το styling, καθώς τρία νέα προϊόντα Aura Botanica δημιουργούν νέες δυνατότητες για τέλεια χτενισμένα, περιποιημένα και προστατευμένα μαλλιά.

Ανακαλύψτε ΕΔΩ το δικός σας πρόγραμμα ομορφιάς και απολαύστε την εμπειρία Aura Botanica από την Kérastase

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply