Beauty news Share beauty news

Όλα όσα χρειαζόμαστε για τη φροντίδα των χειλιών μας!

Η Chaotic Impression εμπλουτίστηκε με τη προσθήκη 2 νέων προϊόντων για την φροντίδα και την ομορφιά των χειλιών μας! Ένα υπέροχο Scrub που θα προετοιμάσει, θα προστατέψει και θα φροντίσει ιδανικά τα χείλη μας και ένα μοναδικό Lip Oil όπου θα ενυδατώσει με τα μοναδικά συστατικά του την περιοχή των χειλιών μας, έρχονται την καταλληλότερη εποχή του χρόνου!

 

Lip Scrub Chaotic Impression

Ένα μοναδικό προϊόν απολέπισης με βάση τη ζάχαρη που απομακρύνει απαλά το ξηρό δέρμα κάνοντας ήπια απολέπιση. Προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη αφήνοντας τα χείλη απαλά και λεία, βοηθώντας παράλληλα στην απομάκρυνση νεκρών κυττάρων. Στα συστατικά του θα βρούμε, Βούτυρο Καριτέ γνωστό για τις πολύτιμες βιταμίνες του όπως A, D, E και F. Έχει επίσης αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και προσφέρει έντονη ενυδάτωση. Καστορέλαιο ένα συστατικό πλούσιο σε βιταμίνη Ε, η οποία δρα ως αντιοξειδωτικό. Χαρίζει λάμψη και βοηθάει στη διατήρηση της υγρασίας της επιδερμίδας. Θα συναντήσουμε επίσης Ηλίανθο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες A, K και Ε. Φροντίζει, θρέφει, επανορθώνει, περιποιείται και προστατεύει τα χείλη. Τα οφέλη του Lip Scrub πολλά και πολύτιμα. Απολεπίζει, μαλακώνει, περιποιείται και ενυδατώνει τα χείλη και φυσικά είναι δερματολογικά ελεγμένο.

Οδηγίες χρήσης: με την χρήση μιας μπατονέτας ή στεγνού δακτύλου, πάρτε μια μικρή ποσότητα προϊόντος και τρίψτε το απαλά στα χείλη σας για 8-10 δευτερόλεπτα, κατόπιν ξεπλύνετε τα υπολείμματα του Lip Scrub με ζεστό νερό και νιώστε τα χείλη σας πιο απαλά από ποτέ.

 

Lip Oil Chaotic Impression

Ένα υπέροχο, ενυδατικό λάδι χειλών, το Lip Oil κυκλοφορεί σε δυο εκδοχές “01 starlight” διάφανο με glitter και “02 sutset” κοραλί και είναι εμπλουτισμένο με έλαιο moringa, υαλουρονικό νάτριο και καστορέλαιο.

√ Έχει μη κολλώδη υφή, προστατεύει και περιποιείται ιδανικά τα χείλη μας.
√ Συνδυάζει την υφή ενός lip gloss με τα οφέλη που προσφέρει ένα ενυδατικό έλαιο μιας και αναζωογονεί άμεσα τα σκασμένα χείλη προσφέροντάς τους φροντίδα και ενυδάτωση.
√ Έχει εφέ 3D λάμψης για πιο λεία και σαρκώδη χείλη.

Στα πολύτιμα συστατικά του θα συναντήσουμε, Καστορέλαιο το οποίο είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, όπου δρα ως αντιοξειδωτικό, το καστορέλαιο επίσης χαρίζει λάμψη στο δέρμα και το βοήθα στη διατήρηση της υγρασίας αποτρέποντας την απώλεια νερού. Υαλουρονικό νάτριο, που συγκρατεί πολλές φορές το βάρος του σε νερό και προσφέρει επιπλέον ενυδάτωση και μαλακώνει τα χείλη. Έλαιο Μορίνγκα, ένα μαγικό συστατικό, ένα πλούσιο θρεπτικό λάδι που απορροφάται γρήγορα από το δέρμα χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Ενυδατώνει το ξηρό και ώριμο δέρμα και αποτρέπει την πρόωρη γήρανση καθώς αποκαθιστά τον λιπιδικό φραγμό, αναζωογονώντας το δέρμα μειώνοντας τις φλεγμονές, έτσι βοηθάει τα χείλη μας να παραμείνουν νεανικά και όμορφα. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε όσες φορές επιθυμείτε κατά την διάρκεια της ημέρας. Είναι ένα προϊόν δερματολογικά ελεγμένο και Vegan.

Ελπίζω να λατρέψετε τα νέα προϊόντα, όσο και εγώ!

Related Posts

No Comments

Leave a Reply