Beauty news

Μια ολοκληρωμένη συλλογή για όλες τις ανάγκες, Premier Cru.

Η Caudalie αποκαλύπτει την επιτομή της συνολικής αντιγήρανσης, τη σειρά Premier Cru. Μετά από εννιά χρόνια επιβράβευσης από τις γυναίκες που υιοθέτησαν αυτήν την ιεροτελεστία περιποίησης της επιδερμίδας, η Caudalie ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Premier Cru σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Harvard με μια καινοτόμο, κατοχυρωμένη τεχνολογία, που ονομάζεται Vinergy και ενσωματώνεται αποκλειστικά στο νέο Serum της σειράς Premier Cru.

Παράλληλα, οι φόρμουλες των υπόλοιπων προϊόντων της σειράς ανανεώθηκαν: είναι πιο αποτελεσματικές, χωρίς σιλικόνη και ακόμα πιο φυσικές, ενώ η καινούργια συσκευασία αναδεικνύει την υψηλή τεχνολογία που παρουσιάζεται στις καινοτόμες αυτές φόρμουλες. Κλεισμένο σε πολυτελή μπουκάλια με διακριτικό χρώμα ροζ χρυσού, κάθε προϊόν μοιάζει να αιωρείται πάνω σε μια διάφανη γυάλινη βάση.

Η συλλογή περιλαμβάνει την κρέμα ματιών με φόρμουλα σχεδιασμένη να καταπολεμά τις εγκατεστημένες ρυτίδες, το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους, την κρέμα ημέρας που είναι εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ και αντιγηραντικά πεπτίδια, και δρα κατά των ρυτίδων, των δυσχρωμιών και της απώλειας σφριγηλότητας, και την Rich Cream που είναι σχεδιασμένη για την ξηρή επιδερμίδα και ξεχωρίζει για την απαλή της υφή που είναι μια από τις αγαπημένες της Mathilde Thomas.

Τέλος, το ξηρό λάδι Elixir, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τον ορό και πριν την κρέμα, όταν το δέρμα χρειάζεται θρέψη, ή είναι εκτεθειμένο σε εξαιρετικά ξηρό ή ψυχρό κλίμα. Μπορεί επίσης να αναμειχθεί με την κρέμα ημέρας ή νύχτας για να ενισχύσει τη θρεπτική τους δράση ή με το φον ντε τεν για φωτεινότητα και λάμψη.

 Μια ολοκληρωμένη συλλογή για όλες τις ανάγκες!

Αναζητήστε τη στα φαρμακεία τον Ιανουάριο του 2018.

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply