Beauty news

Θες ανανέωση και ενυδάτωση στο σώμα σου;;; Θες BIOTEN!!!!!

Μία επιδερμίδα που ακτινοβολεί υγεία και ευεξία είναι ο καλύτερος τρόπος για να αρχίσει το φθινόπωρο! Τα προϊόντα BIOTEN είναι οι τέλειοι σύμμαχοι, καθώς προσφέρουν θρέψη, ενυδάτωση και αναζωογόνηση, επαναφέροντας την επιδερμίδα του σώματος και του προσώπου από τη φθορά του καλοκαιριού.

Αντλούν τη δύναμή τους από τη φύση και καλύπτουν τις διαφορετικές ανάγκες που έχει ο κάθε τύπος επιδερμίδας, χάρη στις ενισχυμένες φόρμουλες με συστατικά φυσικής προέλευσης (κατά 90%), χωρίς paraben, paraffin και colorants  (0%), ενώ η βελούδινη υφή και τα κομψά αρώματα προσφέρουν μια απολαυστική εμπειρία ανανέωσης.

Οι επιδερμίδες που χρειάζονται εντατική ενυδάτωση, επωφελούνται από τη φυσική φροντίδα που προσφέρει η πλήρης σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου και σώματος BIOTEN HYALURONIC, ενισχυμένη με υαλουρονικό οξύ, το οποίο διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και συγκρατεί τα επίπεδα υγρασίας στο δέρμα, διατηρώντας την ελαστικότητά του.

Ξεκινάμε  τη περιποίηση σώματος με ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο με τα bioten Shower Oils και συνεχίζοντας με το bioten Supreme Hyaluronic body lotion ή cream για άμεση ενυδατωμένο και λαμπερό δέρμα.

Extra tip: εφαρμόζοντας το bioten Supreme Hyaluronic body lotion απευθείας μετά το μπάνιο, σε νωπό δέρμα, επιτυγχάνεται ακόμη καλύτερη ενυδάτωση για την αφυδατωμένη από τις διακοπές επιδερμίδα.

Αναζητήστε τα τώρα στα super-market και τα καταστήματα καλλυντικών!

Ανακάλυψε αυτό που σου ταιριάζει στο biotencosmetics.com!

Related Posts

No Comments

Leave a Reply