Beauty news

Το νέο Wet Skin Sun Protection SPF 50 μας προκαλεί να το δοκιμάσουμε!

Η προστασία του δέρματος από τον ελληνικό ήλιο είναι το παν! Γι’ αυτό η YOUTH LAB μας παρουσιάζει  το νέο αντηλιακό ξηρό λάδι πολύ υψηλής προστασίας με ενεργοποιητή μαυρίσματος είναι ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα και κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος, για πρόσωπο και σώμα.

To WET SKIN DRY PROTECTION SPF 50All Skin Types περιέχει μια αντηλιακή σύνθεση νέας τεχνολογίας που προσφέρει πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία από την UVA & UVB ακτινοβολία, τόσο στο στεγνό όσο και στο βρεγμένο δέρμα, ενώ διεγείρει τη φυσική βιολογική διαδικασία μαυρίσματος της επιδερμίδας.

Τα πλεονεκτήματα του πολλά:

  • Eυρέως Φάσματος Αντηλιακά Φίλτρα για πολύ υψηλή προστασία από την UVA & UVB ακτινοβολία
  • Β-καροτένιο, αντιοξειδωτικό φυτικής προέλευσης που ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία σύνθεσης της μελανίνης, χαρίζοντας λαμπερό, ομοιόμορφο μαύρισμα.
  • Τεχνολογία “Wet Skin Application” που επιτρέπει στο προϊόν να εφαρμόζεται απευθείας σε βρεγμένη επιδερμίδα, παρέχοντας σταθερή προστασία από την UV ακτινοβολία σε κάθε εξωτερική δραστηριότητα, είτε αυτή γίνεται στο νερό είτε συνεπάγεται εφίδρωση.
  • Αφήνει αίσθημα δροσιάς και απορροφάται αμέσως, δίχως να αφήνει λιπαρότητα ή να κολλάει.
  • Έχει υπέροχο άρωμα από φρουτώδεις και λουλουδένιες νότες καρπουζιού, τριαντάφυλλου και μανόλιας, θυμίζοντας καλοκαίρι!
  • Μη φαγεσωρογόνα, δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση, δίχως parabens και γλουτένη.

Για σωστότερη εφαρμογή το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ψεκάστε ομοιόμορφα το προϊόν πριν από την έκθεση στον ήλιο. Να αποφύγετε τον απευθείας ψεκασμό στο πρόσωπο. Καθώς και να κρατήστε τα μάτια ερμητικά κλειστά κατά την εφαρμογή του προϊόντος σε αυτό. Μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία κάθε 2 ώρες ή μετά από κολύμπι ή εφίδρωση για καλύτερα αποτελέσματα.

Related Posts

No Comments

Leave a Reply