Beauty news New in

Δυνατά και υπέροχα νύχια απο την Essence

Τα σκληρά, ζωντανά κορίτσια είναι όμορφα, δυνατά και ακαταμάχητα – και τα νύχια τους πρέπει να το αντανακλούν αυτό!!

Γι’ αυτό φροντίζει η Essence με τη σειρά Nail Care που προσφέρει όλα όσα χρειάζονται τα νύχια για να εντυπωσιάζουν. Με τις νέες προσθήκες στη συλλογή, είναι βέβαιο ότι θα βρείτε αυτό που ψάχνετε!! Ας δούμε τι περιλαμβάνει η σειρά αυτη:

  • STRONG HARDENER NAIL TREATMENT ADVANCED Μια θεραπεία που κάνει τα νύχια εξαιρετικά ανθεκτικά. Με εφαρμογή δύο φορές την εβδομάδα, ενισχύει αισθητά και δυναμώνει τα μαλακά και εύθραυστα νύχια δίνοντάς τους ένα γυαλιστερό φινίρισμα.
  • RIDGE FILLER BASE COAT SMOOTH NAILS  Ένα βερνίκι δημιουργεί μια ομαλή και ομοιόμορφη επιφάνεια στα νύχια διευκολύνοντας την εφαρμογή του αγαπημένου σας βερνικιού.
  • REPAIR & CARE BASE COAT REGENERATING H βάση με εκχύλισμα goji ενισχύει και αναδομεί τα ταλαιπωρημένα νύχια. Εφαρμόζεται κάτω από το βερνίκι νυχιών, αλλά επίσης αποτρέπει τον αποχρωματισμό των νυχιών.
  • GROWTH BOOSTER BASE COAT STRONGER GROWTH H base coat με τζίντζερ ενεργοποιεί τη δύναμη των φυσικών σας νυχιών, τα ενισχύει και προωθεί τη φυσική ανάπτυξη τους .
  • NAIL & CUTICLE CREAM Η φόρμουλά της με πλούσιο έλαιο καρύδας προστατεύει και αναζωογονεί εντατικά τα απαιτητικά και ευαίσθητα πετσάκια – για χέρια τόσο απαλά όσο και μετά από ένα μανικιούρ!
  • ANTI SPLIT FILE Η νέα λίμα ANTI SPLIT δίνει ακόμη και στα πολύ λεπτά και εύθραυστα νύχια το τέλειο σχήμα, χωρίς να τα επιβαρύνει άσκοπα
  • MULTI-LAYER FILE Η λίμα MULTI-LAYER αποτελείται από τρεις αφαιρούμενες στρώσεις. Αφού η πρώτη στρώση φθαρεί, την αφαιρείτε και χρησιμοποιείτε την επόμενη. Έτσι, η λίμα επαναχρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι πάντα σαν καινούργια. Η λίμα MULTI-LAYER FILE είναι ιδανική για κανονικά νύχια και έχει δύο πλευρές: η μία για το τέλειο μήκος και η άλλη για το τέλειο σχήμα.
  • 10 SEC NAIL OIL Το 10 SEC NAIL OIL με πλούσιο έλαιο κάνναβης παρέχει στα νύχια και τα πετσάκια εντατική φροντίδα χωρίς να αφήνει πίσω του μια δυσάρεστη λιπαρή αίσθηση.

Και φυσικά όλα τα προϊόντα είναι vegan!!!

Related Posts

No Comments

Leave a Reply