Beauty news

Ραγάδες τέλος με την Prenatale από την Benostan

Οι αντιαισθητικές ραγάδες που δείχνουν σαν ουλές ή μικρές ‘ρωγμές’ του δέρματος και μπορεί να εμφανιστούν σε πολλά μέρη του σώματος όταν η επιδερμίδα τεντώνεται σε μια φάση γρήγορης ανάπτυξης, όπως στην εγκυμοσύνη, μετά από απότομες αυξομειώσεις σωματικού βάρους ή κατά την εφηβεία τώρα βρήκαν τον δάσκαλό τους!

Φροντίστε από σήμερα τον εαυτό σας με προϊόντα υψηλής ποιότητας, από την Benostan και δώστε την ευκαιρία στην Prenatale να εξαφανίσει τις ραγάδες χαρίζοντάς στο δέρμα σας την προστασία που του αξίζει!

Κάθε προϊόν της Benostan παράγεται με τη μέθοδο της Φυσικής Εκχύλισης και είναι συνδυασμός από ελιά και φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων της ελληνικής γης. Η επιλογή των βοτάνων γίνεται ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας, τη δράση τους και τις ιδιότητες που αποδίδουν στο τελικό προϊόν. Κλινικές μελέτες και πανεπιστημιακές έρευνες υποδεικνύουν τον ιδανικό συνδυασμό των βοτάνων, καθώς επίσης και την αναλογία τους στην κάθε παραγωγή. Μετά την επιλογή τους, τα βότανα παραμένουν σε λάδι ελιάς, για συγκεκριμένο διάστημα και καθορισμένη θερμοκρασία, ώστε το τελικό προϊόν να είναι εμπλουτισμένο με όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του εκχυλίσματος. Η Φυσική Εκχύλιση θα είναι πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της παραγωγής των προϊόντων μας. Στόχος και όραμά μας παραμένει πάντα η δημιουργία προϊόντων με βάση την ελιά και αγνά ανεπεξέργαστα βότανα της ελληνικής φύσης.

Η Prenatale είναι μια φυσική θεραπευτική κρέμα, αναγνωρισμένη από φαρμακοποιούς και καταναλώτριες για την ασφαλή χρήση κατά την εγκυμοσύνη και μετά τον τοκετό. Τα αγνά φυτικά στοιχεία (βιταμίνες και αντιοξειδωτικά) του λαδιού ελιάς, σε συνδυασμό με τα εκχυλίσματα αβοκάντο, χαμομηλιού & πίτουρου, θεραπεύουν τις ραγάδες και προλαμβάνουν την ανάπτυξη νέων (ιδιαίτερα σημαντικό στους πρώτους 6 μήνες με τη ραγδαία ανάπτυξη του εμβρύου).

Προλαμβάνει το σχηματισμό ραγάδων, συντελεί στη μείωση των νεοεμφανιζόμενων ραγάδων, αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος και ευνοεί τη σύνθεση κολλαγόνου, με εκχυλίσματα από Αβοκάντο, Χαμομήλι, Ελιά, κατάλληλη για καθημερινή χρήση, χωρίς paraben.

Ζητήστε την από το φαρμακοποιό σας!

Δείτε περισσότερες πληροφορίες:

www.benostan.eu

www.eurotc.gr

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply