Beauty news

Love Yourself! Γιατί η ομορφιά βρίσκεται μέσα μας

Οι τρεις ολοκληρωμένες σειρές αντιγήρανσης της Nuxe, που καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών της επιδερμίδας, είναι οι πρωταγωνίστριες της καμπάνιας LoveYourself. Nirvanesque, Merveillance expert ή Nuxuriance Ultra, η καθεμιά αποτελεί σύμμαχο της επιδερμίδας της σύγχρονης γυναίκας, ανάλογα με την περίοδο που διανύει. Τρεις επιτυχημένες γυναίκες του σήμερα, επιλέχθηκαν ως ambassadors της Nuxe, εκπροσωπώντας η καθεμιά τη σειρά που ανταποκρίνεται στις δικές της ανάγκες.

Συγκεκριμένα, η beauty editor και vlogger Σουζάνα Κεγγίτση είναι το πρόσωπο της Νirvanesque κάνοντας statement το #beautiful_me.
Η Σουζάνα ζει και εκμεταλλεύεται κάθε στιγμή της ημέρας στο έπακρο. Από πολύ νωρίς το πρωί στο τηλεοπτικό πλατό, μέχρι αργά το βράδυ στο γραφείο, η επιδερμίδα της ταλαιπωρείται και κουράζεται αρκετά.Χρησιμοποιώντας τη κρέμα Nivanesque πρωί και βράδυ«απαλύνει» και προλαμβάνει τις πρώτες γραμμές έκφρασης, ενώ η κρέμα ματιών της ίδιας σειράς προσφέρει στην επιδερμίδα της την ενυδάτωση που χρειάζεται, καταπολεμά τους μαύρους κύκλους και ενισχύει το αποτέλεσμα λείανσης.

Σουζάνα: «Το πρωί είναι η μόνη στιγμή της ημέρας που έχω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου. Εκτός από ένα καλό θρεπτικό πρωινό, αφιερώνω μερικά λεπτά στην περιποίηση της επιδερμίδας μου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα γιατί πρέπει να φαίνομαι φρέσκια σε όλη της διάρκεια της ημέρας. Οπότε, χρησιμοποιώ την κρέμα προσώπου και την κρέμα ματιών Nirvanesque, που «ξεκουράζουν» την επιδερμίδα μου και προλαμβάνουν τις πρώτες ρυτίδες. Με την κρέμα Nirvanesque αισθάνομαι ότι βγαίνει ο «όμορφος» εαυτός μου».

Η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη είναι το πρόσωπο της Merveillance Expert υποστηρίζοντας το #gorgeous_me. Άψογη επαγγελματίας, σύζυγος και μητέρα, η Βάσω φέρνει εις πέρας τις δοκιμασίες της καθημερινότητας, παραμένοντας όμορφη και λαμπερή. Σύμμαχος της δεν είναι άλλος από τη σειρά περιποίησης Merveillance Expert, που μειώνει τις ορατές ρυτίδες και καταπολεμά την απώλεια της σφριγηλότητας της επιδερμίδας. Χρησιμοποιώντας τόσο την κρέμα ημέρας και νύχτας όσο και τον ορό ανόρθωσης, προσφέρει καθημερινά στην επιδερμίδα της μια ολοκληρωμένη περιποίηση υψηλών προδιαγραφών.

Βάσω: «Τα πρωινά για μένα είναι πολύ απαιτητικά. Τις περισσότερες φορές ίσα που προλαβαίνω να πιω έναν καφέ στα όρθια και να φάω ένα φρούτο. Για αυτό, ξεκλέβω 5 λεπτά από τον ύπνο μου και ασχολούμαι με την Βάσω. Καθαρίζω καλά την επιδερμίδα μου, βάζω το δροσερό serum Merveillance expert και στη συνέχεια την κρέμα μου και αισθάνομαι ότι είναι η στιγμή της ημέρας που κάνω κάτι για να διατηρήσω την επιδερμίδα μου όμορφη και λαμπερή. Με τα καθημερινά γυρίσματα που έχω αυτή την περίοδο, ο καλύτερος σύμμαχός μου είναι ο ορός Merveillance, τον οποίο χρησιμοποιώ σαν βάση πριν το μακιγιάζ μου. Είναι ωραία να αισθάνεσαι όμορφα με σένα!»

Τέλος, η δημοσιογράφος Χριστίνα Πολίτη είναι το πρόσωπο της Nuxuriance Ultra και χρησιμοποιεί ως υπογραφή της το #irresistible_me. Η Χριστίνα ζει μια έντονη καθημερινότητα γεμάτη νέες γνωριμίες και σημαντικά ραντεβού, περνώντας αρκετές ώρες της ημέρας στην πολυσύχναστη Αθήνα. Γνωρίζει καλά, ότι μια λαμπερή-νεανική επιδερμίδα είναι απλά ακαταμάχητη, και για αυτό χρησιμοποιεί ανελλιπώς τη σειρά ολικής αντιγήρανσης Nuxuriance Ultra, που διατηρεί τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας ενώ την βοηθά να αναγεννηθεί. Ξεκινά με το σέρουμ, συνεχίζει με το ειδικό προιόν για την ενυδάτωση των ματιών και των χειλιών και ολοκληρώνει με την κρέμα ημέρα πλούσιας υφής. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά σε πρόσωπο, μάτια και ντεκολτέ!

Χριστίνα Πολίτη: « Για μένα το πρωινό είναι πολύ σημαντικό. Η περιποίηση δε της επιδερμίδας μου, με τη σειρά Nuxuriance Ultra, αποτελεί μια καθημερινή ιεροτελεστία, που δεν χάνω για κανένα λόγο. Αγαπημένο μου προϊόν, είναι η μάσκα Nuxuriance Ultra. Μετά την εφαρμογή της νοιώθω πραγματικά ακαταμάχητη, αφού η επιδερμίδα μου φαίνεται πιο σφριγηλή, «γεμάτη» και ακτινοβολεί. Είναι πολύ ωραίο να μπορείς να «αγαπάς» τον εαυτό σου και να του προσφέρεις μικρές στιγμές πολυτέλειας».

 

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply