Beauty news

Χείλη που υπόσχονται πολλά… με τη νέα σειρά Lipcare της Apivita

H APIVITA, η ελληνική εταιρεία που θέλει πάντα να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή με τα μοναδικά της προϊόντα, πετυχαίνει για άλλη μια φορά να κάνει ακόμα καλύτερη και πιο αποτελεσματική μια ήδη πολύ αγαπημένη σειρά: τη σειρά περιποίησης χειλιών APIVITA lip care.

Με ακόμα πιο πλούσιες φυσικές και αποτελεσματικές συνθέσεις που αγγίζουν το 100% φυσικότητας, αλλά και με παιχνιδιάρικη διάθεση με τις νέες pop συσκευασίες, η ανανεωμένη σειρά APIVITA Lip Care έρχεται να καλύψει τις ανάγκες για προστασία και ενυδάτωση των χειλιών μας όλο το χρόνο και να τα χρωματίσει απαλά.

Η επιδερμίδα των χειλιών μας είναι λεπτότερη συγκριτικά με την επιδερμίδα του προσώπου, και τα χείλη μας περιέχουν λιγότερα μελανοκύτταρα από τα υπόλοιπα σημεία του σώματος μας. Έτσι βρίσκονται καθημερινά ιδιαίτερα εκτεθειμένα σε διάφορες επανειλημμένες επιθέσεις, όπως η υπεριώδης ακτινοβολία, ο άνεμος και η θερμότητα και είναι επιρρεπή στην αφυδάτωση.

Η Νέα ανανεωμένη σειρά APIVITA Lip Care προσφέρει απαλή περιποίηση και ενυδάτωση και εξασφαλίζει υπέροχο χρώμα και αίσθηση άνεσης φυσικά, αποτελεσματικά και ολιστικά!

Οι νέες βελτιωμένες συνθέσεις αγγίζουν το 100% φυσικότητας, και είναι εμπλουτισμένες με αιθέριο έλαιο γεράνι, πλούσια φυτικά εκχυλίσματα και βιταμίνες, ενώ όλα είναι απαλλαγμένα από parabens, σιλικόνες, mineral oil και προπυλενογλυκόλη.

Τα προϊόντα της νέας σειράς APIVITA Lip Care:

  • Διατηρούν τα χείλη ενυδατωμένα και υγιή
  • Εξασφαλίζουν μια αίσθηση άνεσης
  • Αποτρέπουν το έγκαυμα και την καταστροφή των κυττάρων (με SPF)
  • Κρατούν την περιοχή προστατευμένη από επαναλαμβανόμενες καθημερινές επιθέσεις (υγρασία λόγω του σάλιου, άνεμος, θερμότητα, κλιματισμός κλπ)
  • Προλαμβάνουν την πρόωρη γήρανση και την απώλεια της ελαστικότητας των χειλιών

H ανανεωμένη σειρά APIVITA Lip Care περιλαμβάνει τα παρακάτω προϊόντα:

Το Lip Care BLACKCURRANT με 99% φυσικά συστατικά (μπορντό απόχρωση & ελαφριά γεύση εσπεριδοειδών) έχει αντιοξειδωτική δράση με έλαιο φραγκοστάφυλου και βιταμίνη Ε. Επίσης, περιέχει 5 αιθέρια έλαια: βιολογική ελληνική λεβάντα, ελληνικό λεμόνι, βιολογικό άγριο κύμινο, βιολογικό δενδρολίβανο & μαύρο πιπέρι.

Το Lip Care CHESTNUT με 99% φυσικά συστατικά (καφέ «σοκολατί» απόχρωση & ελαφριά γεύση κάστανου) έχει μαλακτικές ιδιότητες με εκχύλισμα κάστανου, Αντιοξειδωτική δράση με βιταμίνη Ε.

Το Lip Care POMEGRANATE με 98% φυσικά συστατικά (ροζ-κόκκινη απόχρωση & γεύση κόκκινων φρούτων) έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες χάρη στο βιολογικό έλαιο ροδιού και στις βιταμίνες E, C, F.

Το Lip Care COCOA BUTTER SPF 20 με 90% φυσικά συστατικά ενυδατώνει σε βάθος και διατηρεί την ελαστικότητα των χειλιών με βούτυρο κακάο. Προστατεύει τα χείλη από την ηλιακή ακτινοβολία με δείκτη SPF20, γι’ αυτό και είναι ιδανικό και για χρήση στην παραλία, σε καλοκαιρινά ή χειμερινά σπορ. Έπίσης, έχει καταπραϋντική δράση χάρη στο a-bisabolol και μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες χάρη στο κερί ηλίανθου και μελιού που περιέχει

Το Lip Care CHAMOMILE SPF 15 με  91% φυσικά συστατικά έχει μαλακτική και καταπραϋντική δράση χάρη στο βιολογικό εκχύλισμα χαμομηλιού και ενυδατώνει σε βάθος χάρη στην πανθενόλη που περιέχει.

Το Lip Care PROPOLIS με 99% φυσικά συστατικά προσφέρει εντατική ενυδάτωση και αποκατάσταση των ξηρών και σκασμένων χειλιών. Έχει αντισηπτικές και επανορθωτικές ιδιότητες χάρη στο εκχύλισμα πρόπολης, ενώ χάρη στο έλαιο βάλσαμου έχει καταπραϋντικά και αντιφλεγμονώδη οφέλη.

Το Eco Bio Lip Care HONEY με 100% φυσικά συστατικά, Certified by ICEA, έχει μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες χάρη στο εκχύλισμα μελιού, ενώ προλαμβάνει την αφυδάτωση και αποκαθιστά τα ξηρά χείλη. Προσφέρει αναζωογόνηση με αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού, ενώ έχει ελαφριά αίσθηση και ευχάριστη γεύση μελιού. Έπίσης, εχει καταπραϋντική δράση χάρη στο a-bisabolol και αντιοξειδωτικές ιδιότητες χάρη στη βιταμίνη Ε. Δεν περιέχει γλουτένη.

To Lip Care BEE PRINCESS και 100% φυσικά συστατικά είναι το μόνο βιολογικά πιστοποιημένο προϊόν για τα χείλη για παιδιά στο ελληνικό φαρμακείο. Έχει θρεπτικές και μαλακτικές ιδιότητες χάρη στα βιολογικά εκχυλίσματα βερίκοκου και μελιού, ενώ ενυδατώνει, μαλακώνει και προστατεύει τα ευαίσθητα χείλη. Επίσης, εχει καταπραϋντική δράση χάρη στο a-bisabolol και αντιοξειδωτικές ιδιότητες χάρη στη βιταμίνη Ε. Δεν περιέχει γλουτένη.

Τα νέα Lip Care παράγονται στο Βιοκλιματικό Εργοστάσιο της APIVITA στο Μαρκόπουλο Αττικής και κοστίζουν 5,50€ το ένα. Θα τα βρείτε στα φαρμακεία και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, στο The APIVITA Experience Store, Σόλωνος 6, Κολωνάκι, Αθήνα, καθώς και στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος.

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply