Beauty news New in Share beauty news

Παιδική προστασία από τον ήλιο παρέα με τη ΚΟΡΡΕ!!

Το καλοκαίρι έφτασε!!! Ήρθε η ώρα να πάρουμε το αντηλιακό μας και να αλωνίσουμε στις παραλίες.. Τι θα επιλέξουμε όμως για τα παιδιά μας;;;

Για πρώτη φορά η KORRES παρουσιάζει μία ολοκληρωμένη σειρά για την αντηλιακή προστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας βρεφών και παιδιών. Τα τρία νέα silicone-free προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν προστασία, ενυδάτωση, απαλότητα και θρέψη. Τα έλαια καρύδας και αμυγδάλου βρίσκονται στον πυρήνα των τριών νέων ήπιων συνθέσεων -φυτικά έλαια φαρμακευτικών προδιαγραφών και υψηλής καθαρότητας, με μοναδικές ενυδατικές ιδιότητες, που είναι τεκμηριωμένα απολύτως κατάλληλα και ασφαλή για την εύθραυστη βρεφική και παιδική επιδερμίδα. Τα νέα αντηλιακά προϊόντα για πρόσωπο και σώμα είναι κλινικά αποδεδειγμένα ιδανικά για ευαίσθητες επιδερμίδες, προσφέρουν υψηλή προστασία από το ευρύ φάσμα της ακτινοβολίας UVA/UVB, ενώ ενδείκνυνται για χρήση σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που εκθέτει παιδιά και βρέφη στο ηλιακό φως. Ειδικότερα το βρεφικό αντηλιακό της συλλογής είναι το μοναδικό βρεφικό αντηλιακό προϊόν που συνδυάζει τις καλύτερες δυνατές επιλογές ανάπτυξης για το βρεφικό δέρμα, σύμφωνα και με τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ανάπτυξη ασφαλών καλλυντικών για βρέφη.

Η πιο skin-loving-and-caring συλλογή της KORRES περιλαμβάνει τα:

❇️ΚΑΡΥΔΑ & ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΒΡΕΦΙΚΟ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ SPF30
Απαλή σύνθεση με ένα μόνο non-nano φυσικό φίλτρο, που προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία και είναι ειδικά σχεδιασμένη για την ευαίσθητη επιδερμίδα των βρεφών και των νηπίων. Χωρίς άρωμα και σιλικόνες, είναι εμπλουτισμένη με τους εξαιρετικούς φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες, έλαια καρύδας και αμυγδάλου. Το νέο βρεφικό αντηλιακό KORRES είναι αποδεδειγμένα πολύ καλά ανεκτό από τα ματιά σε περίπτωση τυχαίας επαφής, και ανθεκτικό σε νερό και ιδρώτα. Το φυσικό λευκό τελείωμα λειτουργεί ως οδηγός εφαρμογής του προϊόντος και μπορεί να απομακρυνθεί κατά την επαφή με το νερό.

❇️ΚΑΡΥΔΑ & ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ SPF 50

Απαλό αντηλιακό γαλάκτωμα που προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία και ενυδάτωση, ενώ σέβεται την ευαίσθητη επιδερμίδα των παιδιών. Με άρωμα 100% φυσικής προέλευσης, δεν περιέχει σιλικόνες, ενώ είναι εμπλουτισμένο με τους εξαιρετικούς φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες, έλαια καρύδας και αμυγδάλου. Απορροφάται άμεσα, χωρίς να αφήνει λευκά υπολείμματα.

❇️ΚΑΡΥΔΑ & ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ SPRAY SPF 50

Απαλό αντηλιακό spray που προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία και ενυδάτωση, ενώ σέβεται την ευαίσθητη επιδερμίδα των παιδιών. Με άρωμα 100% φυσικής προέλευσης, δεν περιέχει σιλικόνες, ενώ είναι εμπλουτισμένο με τους εξαιρετικούς φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες, έλαια καρύδας και αμυγδάλου. Η πρακτική αντλία διευκολύνει το συνεχή, ομοιόμορφο ψεκασμό, καθώς το προϊόν απορροφάται άμεσα, χωρίς να αφήνει λευκά υπολείμματα.

Related Posts

No Comments

Leave a Reply