Beauty news

Eau de Beauté , το καλοκαιρινό ελιξίριο της CAUDALIE

Το Eau de Beauté ένα πραγματικό must-have, είναι το προϊόν που θα πρέπει να υπάρχει στη τσάντα κάθε γυναίκας. Αυτό το αναζωογονητικό σπρέι πολλαπλών χρήσεων είναι ο απαραίτητος σύμμαχος του γυναικείου φύλου.

Το 1997, η Mathilde Thomas, ιδρύτρια της Caudalie  ανακαλύπτει την ιστορική συνταγή του ελιξίριου νεότητας που εμπνεύστηκε τον  16ο αιώνα η Βασίλισσα της Ουγγαρίας. Ερωτεύεται κεραυνοβόλα αυτήν την “ομορφιά σε σπρέι”, και αναδημιουργεί αυτή την εξαιρετική φόρμουλα, η οποία αποτελείται από συστατικά 100% φυσικής προέλευσης και ενισχύεται από εκχυλίσματα πολύτιμων και σπάνιων φυτών, όπως είναι το σταφύλι, το μύρο, το μπενζόιν, το μελισσόχορτο, τα άνθη πορτοκαλιάς και το δεντρολίβανο.

Κάπως έτσι δημιούργησε το Eau de Beauté CAUDALIE το οποίο, στο πέρασμα των χρόνων, θα γίνει ένα προϊόν cult, απαραίτητο σε όλες τις γυναίκες.

Η CAUDALIE αποκαλύπτει το limited edition της, ενός αληθινού  best seller για τη μάρκα. Τόσο μοντέρνα όσο και ρομαντική, αυτή η μοναδική έκδοση αντλεί έμπνευση από τη βοτανική σύνθεση του Eau de Beauté, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά από συστατικά φυσικής προέλευσης.

Αδιαμφισβήτητος σύμμαχος για ένα αψεγάδιαστο μακιγιάζ, το Eau de Beauté είναι η  τελευταία πινελιά πολλών make-up artists και σταρ σε όλο τον κόσμο.

  •  Ιδανικό για να λειαίνει το ανάγλυφο της επιδερμίδας πριν το μακιγιάζ και συγχρόνως να παρατείνει τη διάρκειά του, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Στα παρασκήνια των ντεφιλέ χρησιμοποιείται για να φιξάρει το μακιγιάζ  πριν τα μοντέλα ανέβουν στην πασαρέλα.
  • Όταν ψεκάζεται σε ένα σφουγγαράκι ή σε ένα πινέλο, δρα ως αντιβακτηριδιακό, και εξασφαλίζει μια δροσερή και λαμπερή επιδερμίδα καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας. Αναμειγμένο σε μια κρέμα, υγροποιεί την υφή της και προσφέρει φρεσκάδα στο δέρμα τη στιγμή της εφαρμογής.

Από το 2012, η CAUDALIE είναι μέλος του δικτύου “1% for the Planet” και για τον λόγο αυτό αποδίδει το 1% του παγκόσμιου τζίρου της σε οργανισμούς για την προστασία του περιβάλλοντος.  Το 2019, η CAUDALIE δεσμεύεται στο πλευρό της Coral Guardian, μέσω ενός προγράμματος μεταφύτευσης και αποκατάστασης περισσότερων από 3.000 κοραλλιών, όπως επίσης με την Reef World και το Surfrider Foundation, σε δράσεις προστασίας και ευαισθητοποίησης για το θαλάσσιο οικοσύστημα.

Related Posts

No Comments

Leave a Reply