Beauty news

Η σειρά Sunissime της LIERAC θα γίνει ο σύμμαχός σου για το καλοκαίρι!

Ήλιος, η μοναδική πηγή ευεξίας παράλληλα και ο μοναδικός εχθρός της επιδερμίδας μας!

Ο μεγαλύτερος εχθρός μας, είπατε; Από το 2017, η LIERAC καινοτομεί με τη Sunissime, την πρώτη αντηλιακή σειρά που πάει πιο μακριά από την απλή προστασία της επιδερμίδας από την ηλιακή ακτινοβολία και η οποία αξιοποιεί επίσης τα οφέλη που έχει ο ήλιος για το δέρμα. Επειδή ο ήλιος είναι και πηγή ενέργειας, ευεξίας και λάμψης, τα Laboratoires LIERAC Paris απομόνωσαν τα οφέλη του και εμπνεύστηκαν από αυτά για να σχεδιάσουν προϊόντα περιποίησης που προσφέρουν συγχρόνως προστασία και ομορφιά. Με έμπνευση από τη φωτοθεραπεία, που μιμείται την πολύτιμη ενέργεια του ήλιου, η αντηλιακή σειρά Sunissime είναι η πρώτη που προστατεύει και τονώνει την επιδερμίδα με μία μόνο κίνηση. Η προ-ταυρίνη και η συνέργεια συστατικών που συνδυάζουν την πεμπτουσία των επιστημών και της φύσης διατηρούν την επιδερμίδα υγιή, μαυρισμένη και λαμπερή. Η επιδερμίδα αντανακλά την εσωτερική ηρεμία και την αναζωογονητική δύναμη που αισθανόμαστε όταν ο ήλιος λάμπει άπλετα στον ουρανό!

Η BB Fluide Protecteur Anti-Âge Global SPF 50+ μία αντιγηραντική αντηλιακή «όλα-σε-ένα» κρέμα με χρώμα, ικανοποιεί όλες τις ανάγκες και τις επιθυμίες της επιδερμίδας που θα εκτεθεί στον ήλιο. Για όλες τις γυναίκες που επιθυμούν μια φυσική λάμψη όλο τον χρόνο, ειδικά στις αρχές του καλοκαιριού, και για εκείνες που αναζητούν μια ΒΒ κρέμα με αντηλιακή προστασία εξίσου αξιόπιστη με μία «πραγματική» αντηλιακή κρέμα.

  • Το σύστημα προστασίας εξαιρετικά ευρέος φάσματος κρατάει μακριά από το δέρμα τις ακτίνες UVA και UVB χάρη σε φίλτρα προσεκτικά επιλεγμένα για την ασφάλειά τους. Η σύνθεση περιέχει επίσης φυτικά φλαβονοειδή, που εξουδετερώνουν την υπέρυθρη ακτινοβολία, και κλάσματα μελανίνης που απορροφούν την ορατή ακτινοβολία. Χωρίς να λείπει η προ-ταυρίνη, που μετατρέπει τις ελεύθερες ρίζες σε ροή ενέργειας στο δέρμα.
  • Το βιομιμητικό υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει και προσφέρει πυκνότητα στην επιδερμίδα, η οποία κάποιες φορές ξηραίνεται από τον ήλιο, ενώ ένα πεπτίδιο ενεργοποίησης του μαυρίσματος βοηθά τα επίπεδα της μελανίνης να αυξάνονται πιο γρήγορα για ένα λαμπερό και ομοιόμορφο μαύρισμα, χωρίς κηλίδες.
  • Πιο ελαφριά από κρέμα, σχεδόν σαν λοσιόν, αυτή η λεπτόρρευστη κρέμα με το απολαυστικό άρωμα παγωμένου περγαμόντου, γιασεμιού και νερού καρύδας λιώνει στην επιδερμίδα και την καλύπτει με ένα ελαφρύ πέπλο από χρυσές χρωστικές που ταιριάζουν σε όλους τους χρωματικούς τόνους. Οι ατέλειες μειώνονται, η χροιά της επιδερμίδας είναι πιο ομοιογενής με όμορφη σατινέ υφή.

Βγες στον ήλιο με τους δικούς σου όρους!!!

Related Posts

No Comments

Leave a Reply