Beauty news Uncategorized

Η νέα σειρά Botanical Cleansers της Jurlique μόλις κατέφθασε!

Αφήστε τα νέα Jurlique Cleansers να γίνουν το πρώτο βήμα για φυσικά λαμπερή επιδερμίδα!

Έχοντας πάντα ως στόχο την απόλυτα καθαρή, λαμπερή και φρέσκια επιδερμίδα, η Jurlique ανανεώνει τη ρουτίνα της περιποίησής μας με την κυκλοφορία μίας νέας σειράς καθαριστικών προϊόντων για το πρόσωπο. Τα Botanical Cleansers με ένα μοναδικό μίγμα βοτάνων που περιλαμβάνει συμήδα, καλέντουλα, σπιλανθές, δενδρολίβανο, μυριόφυλλο, βάλσαμο λεμονιού και γλυκόριζα υπόσχονται μια λαμπερή, πεντακάθαρη  επιδερμίδα.

Ατμοσφαιρική ρύπανση, αδιάβροχο μακιγιάζ, υπολείμματα αντηλιακού, νεκρά κύτταρα και σκόνη είναι λίγα μόνο από όσα «μεταφέρει» η επιδερμίδα μας επιστρέφοντας στο σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα, τα οποία δεν αρκεί λίγο νερό για να τα απομακρύνουμε από το πρόσωπό μας.

Τα νέα πολυτελή προϊόντα καθαρισμού απομακρύνουν, με τη δύναμη των βοτανικών εκχυλισμάτων, όλα όσα «μεταφέρει» η επιδερμίδα μας όταν επιστρέφουμε στο σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα, όπως η ατμοσφαιρική ρύπανση, το αδιάβροχο μακιγιάζ, τα υπολείμματα αντηλιακού και η σκόνη.

Τα Botanical Cleansers της Jurlique διατίθενται σε μια σειρά από πολυτελείς υφές: πλούσιος αφρός, μεταξένιο λάδι, ενυδατική λοσιόν και ελαφρύ gel. Η πολυτελής τους σύνθεση με βοτανικά εκχυλίσματα θα γίνει η νέα σας εμμονή για επιδερμίδα καθαρή, φρέσκια και λαμπερή.

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply