Beauty news New in

Η επιδερμίδα σου ανθίζει κάθε μέρα με το νέο NIVEA MicellAIR Rose Water!!!

Κάθε γυναίκα επιθυμεί να έχει καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα. Τώρα η NIVEA κάνει τον καθαρισμό και την περιποίηση προσώπου ακόμα πιο εύκολη, συνδυάζοντας καθαρισμό και ντεμακιγιάζ με μια κίνηση, με το νέο NIVEA MicellAIR Rose Water!

Η νέα σειρά NIVEA MicellAIR Rose Water, δεν είναι απλά μία σειρά προϊόντων ντεμακιγιάζ. Είναι μία ολοκληρωμένη σειρά φροντίδας και περιποίησης, σχεδιασμένη να διατηρεί την επιδερμίδα του προσώπου καθαρή και ενυδατωμένη, μετά την αφαίρεση του μακιγιάζ, κάνοντας το make up routine την πιο αγαπημένη συνήθειά σου.

 Ένα λουλουδένιο μυστικό για εύκολο, γρήγορο και αποτελεσματικό καθαρισμό. Αφαιρεί αποτελεσματικά το αδιάβροχο, μακράς διάρκειας, έντονο μακιγιάζ, απομακρύνοντας παράλληλα κάθε ίχνος περιβαλλοντικής ρύπανσης.

Το έλαιο του ροδόνερου, είναι γνωστό για την ευεργετική του ιδιότητα στην φροντίδα της επιδερμίδας. Ενυδατώνει, τονώνει και εξισορροπεί τα επίπεδα PH του δέρματος, ενώ το βοηθά στον καθαρισμό των πόρων, αφήνοντας το πρόσωπο αναζωογονημένο με μια αίσθηση φρεσκάδας.

Με απαλές κινήσεις και χωρίς τριβή στον καθαρισμό, σε συνδυασμό με την ελαφριά τους σύνθεση που δεν βαραίνει την επιδερμίδα, η σειρά NIVEA MicellAIR Rose Water είναι ιδανική για κάθε τύπο επιδερμίδας, ακόμη και για την πιο ευαίσθητη.

Το MicellAIR Rose Water Face Cleansing, το διφασικό μικυλλιακό νερό καθαρισμού, καθαρίζει σε βάθος τους ρύπους από την επιδερμίδα του προσώπου και απομακρύνει αποτελεσματικά το αδιάβροχο μακιγιάζ, χωρίς να την αφυδατώνει.

Η σύνθεσή του, αξιοποιεί την τεχνολογία micellar με μικύλλια, τα μικροσκοπικά μόρια που δρουν ως μαγνήτης και αφαιρούν αποτελεσματικά τα μικρότερα σωματίδια ρύπων, όπως το make-up, χωρίς να ερεθίζει την επιδερμίδα. Χάρη στο μοναδικό έλαιο τριαντάφυλλου, η επιδερμίδα αναπνέει, παραμένει λεία και αναζωογονητικά καθαρή.

Με τα MicellAIR Μαντηλάκια Καθαρισμού με Ροδόνερο αρκεί μία μόνο κίνηση για να απομακρύνει απαλά το αδιάβροχο μακιγιάζ και να καθαρίσει σε βάθος την επιδερμίδα του προσώπου, χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα. Η επιδερμίδα παραμένει υγιής, λαμπερή και αναπνέει.

Το Micellar Rose Water Face Wash, είναι ο αποτελεσματικός, αλλά ήπιος τρόπος για βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας. Αφαιρεί ακόμη και το αδιάβροχο μακιγιάζ χωρίς έντονο τρίψιμο και χωρίς να αφήνει κατάλοιπα, επιτρέποντας στο δέρμα να αναπνέει. Χάρη στο συστατικό του ροδόνερου,   η επιδερμίδα παραμένει λεία, αναζωογονημένη και έτοιμη για τη επόμενη εφαρμογή του μακιγιάζ.

Τι πρέπει να κάνεις;;; Να  δοκιμάσεις τη σειρά και να μου πεις τη γνώμη σου!!!!! Θα ενθουσιαστείς όπως και εγώ!! Στο υπόσχομαι!!!

Related Posts

1 Comment

  • Reply
    Buy CBD
    2 Αυγούστου, 2020 at 2:39 πμ

    It is in point of fact a great and useful piece of information. I’m glad that you
    just shared this helpful information with us.
    Please keep us up to date like this. Thank you for sharing.

    Feel free to visit my web blog – Buy CBD

  • Leave a Reply