Beauty news Lifestyle New in

Νέο Styler από την Bellissima για τέλεια ίσια μαλλιά αλλά και beach waves με μια μόνο περιστροφή!

Tο styling στα μαλλιά μπορεί να σας μεταμορφώσει και να σας χαρίσει μια διαφορετική μέρα. Φανταστείτε να μπορούσατε με την απλή περιστροφή μιας συσκευής, να απολαμβάνεται καθημερινά διαφορετικά look… τώρα μπορείτε!
Το Bellissima My Pro 2 σε 1 Straight&Waves είναι το styler που περιμένατε πολύ καιρό. Μοναδικό στο είδος του σας επιτρέπει να εκφράζεται κάθε διάθεση της προσωπικότητάς σας, είτε τα μαλλιά σας είναι μακριά, σγουρά ή κυματιστά, λεπτά ή ατίθασα. Το Bellissima My Pro 2 σε 1 Straight & Waves, εξοπλισμένο με ίσια πλάκα από τη μια πλευρά του και κυματοειδή από την άλλη σας χαρίζει διαφορετικές, σούπερ glam εμφανίσεις. Με μια απλή περιστροφική κίνηση αλλάζετε το στυλ ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να επιτύχετε: Η XL ίσιες πλάκες διευκολύνουν το ίσιωμα με αποτέλεσμα τέλεια, ολόισια μαλλιά, ενώ το κυματιστό προφίλ δημιουργεί το απόλυτο beach wave!.
Καινοτόμο, εργονομικό και απλό στη χρήση, το Bellissima My Pro 2 σε 1 Straight & Waves εγγυάται εξαιρετικό αποτέλεσμα όπως του κομμωτηρίου, στο σπίτι σας! Το μινιμαλιστικό του design είναι διακοσμημένο με πολυτελείς λεπτομέρειες στις αποχρώσεις του μαύρου και ροζ χρυσού, συνδυάζοντας την υψηλή απόδοση με την πολυτέλεια και τη θηλυκότητα, στην αέναη αναζήτηση της αυθεντική και αισθαντική ομορφιάς.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
• 2 σε 1 straight and waves: 2 σε 1 styler με διπλό προφίλ χρήσης
• Κεραμική Επίστρωση: Προστατεύει από τη θερμότητα και χαρίζει στα μαλλιά λάμψη
• Προστατευτικά Καλύμματα: Διαθέτει δυο καλύμματα των εξωτερικών πλακών για προστασία από την υψηλή θερμοκρασία
• Οθόνη LED
• Σήμανση Ready-for-use
• Σύστημα Γρήγορης Θέρμανσης
• Πλάκες XL: 50 X 95 mm.
• Κλείδωμα ασφαλείας
• Διακόπτη ON/OFF
• Αυτόματη απενεργοποίηση: μετά τα 60’ Σε περίπτωση που το ξεχάσετε στο ρεύμα
• Περιστρεφόμενο Καλώδιο 1.8m.
MY STYLE ΜΥΣΤΙΚΑ
Tips για καλύτερα αποτελέσματα:
1. Πριν χρησιμοποιήσετε το Straight & Waves, στεγνώστε τα μαλλιά σας καλά μέχρι τις ρίζες και χτενίστε.
2. Χωρίστε τα μαλλιά σας αρχικά στη μέση και στη συνέχεια, σε τούφες των 5cm περίπου

ΓΙΑ ΙΣΙΑ ΜΑΛΛΙΑ
3. Ισιώστε μικρές τούφες για τέλεια ίσιο αποτέλεσμα.
4. Ισιώστε μεγαλύτερες τούφες για φυσικό αποτέλεσμα.
5. Για το απόλυτο ίσιο poker look περάστε μια λεπτή οδοντωτή χτένα μέσα από τα μαλλιά πριν το ίσιωμα, από τη ρίζα ως τις άκρες.

ΓΙΑ ΚΥΜΜΑΤΙΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ
3. Το styler δεν γλιστράει. Για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα, κατεβάστε τη συσκευή στη φορά της τρίχας πιέζοντας κατά τη διάρκεια τα μαλλιά στις κυματιστές πλάκες.
4. Όσο περισσότερο αφήνεται τα μαλλιά ανάμεσα στις πλάκες τόσο πιο έντονοι θα είναι και οι κυματισμοί. Μόνο 5’’ αρκούν για τέλειο αποτέλεσμα.
5. Πιέστε ελαφρά τα δύο άκρα της συσκευής για λεπτομερή διαχωρισμό.
Το My Pro 2 σε 1 ήρθε για εσάς που τη μια μέρα ονειρεύεστε τα τέλεια ίσια μαλλιά και την άλλη το τέλειο beach wave look. Ξεκινώντας από σήμερα, απλά κάνει την επιθυμία σας πραγματικότητα!!

Related Posts

No Comments

Leave a Reply